Relaxatie, in contact met jezelf

Relaxatie is een manier van lichamelijk en geestelijk ontspannen die verder gaat dan een normale ontspanning. In deze staat van ontspanning kan je op een rustige en veilige manier ervaren wat de problemen zijn en ze leren oplossen. Zo kan je het contact met je hogere bewustzijn gebruiken om oude negatieve patronen te doorbreken.

Meditatief bewustzijn

Je hebt tijdens deze diepe ontspanning altijd de algehele controle over het verloop van de relaxatie. Hierdoor is het mogelijk om terug te kijken en je herinneringen heel bewust en gecontroleerd te gebruiken om oplossingen te vinden voor lichamelijke, emotionele of geestelijke verstoringen. Het is een meditatieve staat van bewustzijn.

Zelf bepalen

Omdat je zelf bepaalt wat er tijdens de relaxatie gebeurt zijn de mogelijkheden in principe onbeperkt. Je kan deze staat van bewustzijn gebruiken om heerlijk te ontspannen of om nieuwe energie op te doen. Natuurlijk wordt deze relaxatie therapie ook gebruikt om trauma’s te verwerken, slaap problemen op te lossen of om pijn te reduceren.

In contact met jezelf

Als spiritueel therapeut kan ik je  leren hoe je bij jezelf deze staat van ontspanning kan bereiken. Dit is natuurlijk de volgende stap op weg naar een betere manier om met je zelf in contact te blijven. Zo bereik je een manier van leven die veel bewuster is. Relaxatie kun je gebruiken om intuïtief en positief de dagelijkse problemen op te lossen.

1 gedachte over “Relaxatie, in contact met jezelf”

Een reactie plaatsen