Life coaching

Je leven op de goede manier leven, hoe doe je dat? En hoe weet je of je de juiste keuzes maak en beslissingen neemt? Je bespreekt best veel met je partner, vrienden of familie, maar deze mensen zijn emotioneel aan je verbonden. Ze kunnen misschien niet helemaal objectief zijn. Of, ze hebben zelf al genoeg aan hun hoofd en wat je wilt bespreken lijkt niet belangrijk genoeg om ze lastig te vallen. Je kunt en wilt niet altijd alles bespreken met iemand uit je omgeving. Iedereen wil wel eens praten en overleggen met een onafhankelijke sparringpartner.

Dromen waar maken

Tijdens een consult life coaching kan er van alles besproken worden. Van het kijken hoe je je dromen waar kan maken tot het kiezen van het juiste menu als je een feestje organiseert. Hoe je kan omgaan met een lastige collega of met je puber zoon of dochter. Alles wat er in je leven gebeurt en je bezig houdt, je onzeker, boos, bang, blij of verdrietig maakt kan een thema zijn.

Inzichten

Elk consult staat op zichzelf maar kan ook een vervolg zijn op eerdere gesprekken. Samen kijken we wat er anders zou kunnen of naar waar je juist trots op kan zijn. De inzichten en ideeën die zo ontstaan kunnen zorgen voor rust en vertrouwen. Veel van mijn cliënten ken ik al jaren en komen op gezette tijden praten over de afgelopen, of de komende periode. Zij ervaren de life coachinggesprekken als een fijne en waardevolle aanvulling in hun leven.

1 gedachte over “Life coaching”

Een reactie plaatsen