Energielichaam in balans door magnetiseren

Buiten ons fysieke lichaam hebben we ook een energielichaam dat zorgt voor vitaliteit en weerstand. De energie die dit levert helpt ons gezond te blijven. Zowel onze fysieke- als onze emotionele gesteldheid hebben er belang bij dat het goed functioneert.

Wanneer dit energielichaam verstoord is geraakt kan magnetiseren helpen om de balans weer te herstellen. Hiermee kunnen de verstoringen worden opgeheven zodat er een betere doorstroming van energie kan ontstaan, de vitaliteit toeneemt en zo de lichamelijke en geestelijke weerstand verbetert.

Tijdens de hsp coaching kijk ik waar er verstoringen zijn en wat ik kan doen om de werking te optimaliseren. Natuurlijk geef ik wat tips en trucs mee zodat je zelf kan zorgen voor een betere energiebalans.

Verstoringen in het energielichaam

Iedereen maakt in het leven moeilijke of vervelende tijden door. Je bent misschien over je grenzen heengegaan en voelt je moe en lusteloos. Je hebt verdriet,  bent teleurgesteld of je weerstand is laag omdat je veel aan je hoofd hebt gehad of gewerkt hebt. Door tal van dingen kan je energielichaam verstoord raken en daardoor minder goed gaan functioneren.

Ook wanneer je het gevoel hebt dat je leven leuk is en je in een positieve stroomversnelling bent kan er een verstoring ontstaan. Je wilt de positieve flow niet verstoren en gaat maar door. Zo kan je zoveel energie vasthouden dat je niet meer goed tot rust kan komen.

Je kan het te veel aan energie niet kwijt en zonder dat je er erg in hebt kan dit de balans verstoren. Voldoende slaap, ontspanning, regelmaat en stil staan bij wat er in je leven gebeurt zorgen er voor dat je energielichaam weer kan herstellen.

Zorgen voor jezelf is soms lastig

Zoals je buikpijn kan krijgen van te veel emotie of pijn in je nek of hoofd door te veel denken en piekeren, zo kan het energielichaam ook reageren op  alles wat er in je leven gebeurt. Zonder dat je er erg in hebt komen er verstoringen. Vaak merk je dat na een heftige periode in je leven of op het einde van het jaar.

Hierin ga je vaak terug kijken naar wat er is gebeurd en heb je dan pas tijd om de boel op een rijtje te zetten. Dan voel je wat het met je heeft gedaan en dat je bijvoorbeeld moe en prikkelbaar bent.

Ook je energielichaam is moe en overbelast en kan niet meer goed zelf herstellen. Na het afronden van een bepaalde periode of het bereiken van een doel is het belangrijk om te herstellen op alle fronten. Neem hier de tijd voor.

Magnetiseren en een nieuwe start

Veel cliënten die al eens bij mij zijn geweest voor een magnetiseer sessie weten dat het een goede manier is voor een nieuwe start of om een bepaalde periode af te sluiten. Tijdens het coachingsgesprek kijken we terug op de afgelopen periode en onderzoeken de verstoringen.

Daarna wordt de oude energie opgeruimd en het energielichaam terug in balans gebracht en voorzien van nieuwe energie door middel van het magnetiseren. Ook geef ik vaak mindfulness oefeningen mee.

Deze zijn er op gericht om zelf je energielichaam in goede conditie te houden. Omdat elke cliënt anders is en andere oefeningen nodig kan hebben kan het zijn dat deze niet helemaal overeen komen met de standaard oefeningen.

Ontspannen en energiek verder

Je energielichaam in balans laten brengen door middel van magnetiseren is als naar de sauna gaan. Even bijtanken en met nieuwe moed en frisse zin de volgende stappen nemen.Je hoeft dus geen problemen te hebben om eens een afspraak te maken.

Het is een goede manier om eens in de spiegel te kijken en stil te staan bij wat jij nodig hebt om op een goede manier met jezelf om te gaan. Vandaag is het begin van de rest van je leven en niemand weet beter dan jij wat je aan jezelf kan geven om energiek verder te gaan.

Heb je vragen of wil je reageren neem dan contact met mij op of zet een reactie op mijn weblog

 

2 gedachten over “Energielichaam in balans door magnetiseren”

  1. Hallo Lilian,

    Wat fijn om op deze manier van je te horen. De kosten zijn het gewone uurtarief van €58,00. Neem even telefonisch contact op om een afspraak te maken of stuur even een mail.
    Vriendelijke groet,
    Ria Stoutjesdijk

Een reactie plaatsen